Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Ondřej Dvořák, se sídlem Mládežnická 1273, Ml. Boleslav, IČ 88645908, Úřad příslušný podle §71 odst.2 živnostenského zákona: Magistrát města Mladá Boleslavu. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Mandlovník mořský - Catappa leaves
23.03.2020 O produktech
Mandlovník mořský - Catappa leaves
Listy Mandlovníku mořského jsou často označovány jako "vodní kondicionér“ kvůli své schopnosti měnit vodní chemii v akváriu. číst celé
Ploštěnky - škůdci krevetek
Ploštěnky - škůdci krevetek
Ploštěnky si do akvária přinesete pravděpodobně s novou rostlinou. Jsou to červi dosahující průměrné velikosti 0,3 - 1,0 cm. číst celé
Bacter AE, co je a jak používat?
21.03.2020 O produktech
Bacter AE, co je a jak používat?
Ze zkušeností těch nejúspěšnějších chovatelů vyplývá, že se krmivo Bacter AE řadí mezi špičkové krmivo pro krevetky. Popularitu si získalo díky tomu, ... číst celé
Proč krevety přicházejí o vajíčka
15.03.2020 Chov krevet
Proč krevety přicházejí o vajíčka
Pokud chováte krevety, určitě počítáte také s tím, že se začnou sami rozmnožovat. Chovatelé ale často řeší problém, který souvisí s tím, že krevety o ... číst celé

 



Spolupracujeme

 





Proč nakupovat u nás ?

Klademe veliký důraz na kvalitu
Široký sortiment krmiva a doplňků
Osobní přístup
Vvstřícný zákaznický servis
Více možností dopravy

O nás

Ondřej Dvořák - krevetarko.cz
Mládežnická 1273
Mladá Boleslav, 293 01
IČ: 88645908
Zde není provozovna ↑

Osobní odběr je možný po předchozí domluvě na adrese:
Na Křivce 68, Praha 10, 101 00

KONTAKT
Logo
Krevetárko.cz
Copyright © 2017 krevetarko.cz | design by LUCZI WEBSITE | Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.