Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Ondřej Dvořák, se sídlem Mládežnická 1273, Ml. Boleslav, IČ 88645908, Úřad příslušný podle §71 odst.2 živnostenského zákona: Magistrát města Mladá Boleslavu. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Mandlovník mořský - Catappa leaves
23.03.2020 O produktech
Mandlovník mořský - Catappa leaves
Listy Mandlovníku mořského jsou často označovány jako "vodní kondicionér“ kvůli své schopnosti měnit vodní chemii v akváriu. číst celé
Ploštěnky - škůdci krevetek
Ploštěnky - škůdci krevetek
Ploštěnky si do akvária přinesete pravděpodobně s novou rostlinou. Jsou to červi dosahující průměrné velikosti 0,3 - 1,0 cm. číst celé
Bacter AE, co je a jak používat?
21.03.2020 O produktech
Bacter AE, co je a jak používat?
Ze zkušeností těch nejúspěšnějších chovatelů vyplývá, že se krmivo Bacter AE řadí mezi špičkové krmivo pro krevetky. Popularitu si získalo díky tomu, ... číst celé
Proč krevety přicházejí o vajíčka
15.03.2020 Chov krevet
Proč krevety přicházejí o vajíčka
Pokud chováte krevety, určitě počítáte také s tím, že se začnou sami rozmnožovat. Chovatelé ale často řeší problém, který souvisí s tím, že krevety o ... číst celé

 



Spolupracujeme

 





Proč nakupovat u nás ?

Klademe veliký důraz na kvalitu
Široký sortiment krmiva a doplňků
Osobní přístup
Vvstřícný zákaznický servis
Více možností dopravy

O nás

Ondřej Dvořák - krevetarko.cz
Mládežnická 1273
Mladá Boleslav, 293 01
IČ: 88645908
Zde není provozovna ↑

Osobní odběr je možný po předchozí domluvě na adrese:
Na Křivce 68, Praha 10, 101 00

KONTAKT
Logo
Krevetárko.cz
Copyright © 2017 krevetarko.cz | design by LUCZI WEBSITE | Icons made by Freepik from www.flaticon.com
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.